Legendariske K.B. Hallen, der ligger på Peter Bangs Vej på Frederiksberg, genopbygges i moderne design og genåbner i 2018. Hallen bliver multifunktionel med primær fokus på musikkoncerter og sportsbegivenheder samt konferencer og messer. Den ligger centralt i forhold til offentlig transport, og adgangsveje integreres med S-togsstationen af samme navn.

Den oprindelige K.B. Hallen var tegnet af Hans Hansen og blev indviet af Kong Christian X i 1938. Hallen var indtil nedbrændingen i 2011 centrum for en lang række kulturelle begivenheder og var kort før branden blevet fredet af Kulturstyrelsen.

Den nye hal bliver på 9.500 kvadratmeter primært fordelt på to etager samt kælder og vil kunne rumme op til 4.900 tilskuere. Christensen & Co har med Rambøll som ingeniør og Marianne Levinsen som landskabsarkitekt sat stregerne til vinderprojektet. I juni 2015 blev skitser af vinderprojektet offentliggjort.

Året efter, september 2016, blev det offentliggjort, at Nordisk Film i samarbejde med tyske CTS Eventim skal drive den nye K.B. Hallen.

Nordisk FIlm er Nordens førende producent og distributør af film og driver den største biografkæde i Danmark og Norge. Derudover har Nordisk Film en række digitale forretninger, såsom GoGift.com og Billetlugen. Eventim er Europas førende billetsalgsoperatør og koncertpromotor og driver allerede en række store venues i Europa, bl.a. Apollo i London, Tempodrom i Berlin og Lanxess Arena i Køln.

Kjøbenhavns Boldklub er fortsat ejer, som den har været siden 1938.

Klik her for at læse mere om K.B. Hallens historie og se billedarkivet.