YEARS & YEARS (UK) 

28. JANUAR 2019

Det er gået hurtigt for britiske Years & Years. Oprindelig var forsanger Olly Alexander kendt som ung filmskuespiller, men den karriere indstillede han i 2015, hvor han og bandet blev et regulært popfænomen med gigahits som ‘King’, ‘Shine’ og ‘Eyes Shut’ fra debutalbummet ‘Communion’.

Efter et stille 2017, hvor gruppen kun gav en håndfuld festivalkoncerter – er 2018 kørt i stilling som comeback-år. 6. juli udkommer trioens andet album, 'Palo Santo', og der er allerede sluppet to singler, ‘Sanctify’ og ‘If You’re Over Me’.

Years & Years følger op med en omfattende turné, der endelig bringer dem tilbage til Danmark, hvor der er lagt op til et comeback og en electropopfest af de helt store i genåbnede K.B. Hallen 28. januar.

Følg Facebook-eventet til Years & Years-koncerten

 


JASON MRAZ (US)

28. FEBRUAR 2019

 Foto: Justin Bettman

Foto: Justin Bettman

Den multi-GRAMMY® award-vindende Jason Mraz har annonceret sin vinter 2019 tour i Europa. Den starter 26. februar i Wien og fortsætter gennem seks lande, herunder Danmark og K.B. Hallen. 

Jason Mraz har stille og roligt opbygget en forskelligartet fanbase over hele verden. Siden hans start i kaffebarer i San Diego, har Mraz bragt sit positive budskab og sin soulede folkpop-lyd og betaget publikummer hele verden over med livlige indspilninger, humoristiske live-optrædener og filantropisk arbejde.

Henad vejen har han opnået flere platin-certificeringer for sine forskellige udgivelser. Han er gået over i pop-historiebøgerne med sin rekordbrydende klassiker 'I’m Yours', og 'I Won’t Give Up' fik 2 Grammy Awards.

Mraz vandt også den prestigefyldte Songwriter Hall of Fame Hal David Award, og han har udsolgt amfiteatre og areaner verden over, heriblandt The Hollywood Bowl, Madison Square Garden og O2 Arena i London.

Følg Facebook-eventet til Jason Mraz-koncerten