Når den nye K.B. Hallen står færdig, bliver det Nordisk Film, der sammen med tyske Eventim skal drive det ikoniske samlingssted. K.B. Hallen skal igen være hovedstadens førende kultur- og sportsarena, hvor store danske og internationale navne kan opleves.

Bestyrelsesformand i KB, Niels-Christian Holmstrøm udtaler: ”I mere end 70 år var K.B. Hallen et kulturelt, musikalsk, politisk og sportsligt samlingssted på Frederiksberg. Det er jeg sikker på, at vi bliver igen. Med Nordisk Film ombord har vi fået en stærk, lokal partner, der sammen med den unikke, internationale ekspertise fra Eventim kan løfte denne ambitiøse satsning. Samtidig får KB helt nye muligheder for at dyrke vores idræt i nye, flotte rammer”.

Om Nordisk Film
Nordisk Film er Nordens førende producent og distributør af film og driver den største biografkæde i Danmark og Norge. Nordisk Film har digitale forretninger som GoGift.com, Airmagine og Billetlugen og distribuerer bl.a. PlayStation. Nordisk Film er en del af Egmont – Danmarks største mediekoncern med 6.600 medarbejdere og aktiviteter i 30 lande. Egmont står bl.a. bag TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og udgiver over 700 magasiner. Egmont er en fond, der omsætter for 11,8 mia. kr., og støtter indsatser for børn og unge med over 80 mio. kr. om året samt udvikler film-talenter. We bring stories to life.

Om Eventim
CTS Eventim er førende på det europæiske marked inden for billetvirksomhed og har aktiviteter i 24 lande. Mere end 120 millioner billetter til over 200.000 arrangementer markedsføres hvert år igennem systemer fra Eventim-koncernen. Udover over 20.000 stationære billetforhandlere i Europa distribuerer Eventim også billetter igennem online-platforme og callcentre. Eventim driver en række venues i Europa, og er noteret på børsindekset MDAX.

Læs mere her:
http://www.nordiskfilm.dk/Presse/Nyheder/Nordisk-Film-og-Eventim-skal-drive-KB-Hallen/